Emyra Series
Emyra Series
Emyra Series


Emyra Series dihasilkan dengan rincian yang sangat halus, pemilihan lace yang sangat cantik serta padanan material 'cotton premium' yang ekslusif dari Telekung Rawdah.

SELESA | MEWAH | PRAKTIKAL


VIDEO EMYRA SERIES
Jom tonton video Emyra Series untuk dapatkan pemahaman lebih jelas tentang koleksi ini


UKURAN YANG SESUAI
Dihasilkan dengan penuh kasih dan sayang, pastinya pemilihan ukuran adalah satu yang wajib dalam memastikan keselesaan pada pemakai. Emyra Series boleh dipakai dari size XS ke 3XL dan ketinggian sehingga 180cm.


JOM BACA REVIEW PENGGUNA EMYRA SERIES
(Review / Feedback lain untuk setiap warna boleh dibaca pada setiap produk juga)6 WARNA PILIHAN
Warna yang dipilih untuk menghasilkan Emyra Series ni adalah sangat menitik beratkan kelembutan. Siapa yang suka pada warna lembut/ pastel pasti jatuh cinta dengan setiap warna yang ada.


LIMITED PROMO
RM 99/pc


PILIH WARNA, ADD TO CART & CHECK OUT DENGAN MUDAH. PEMBAYARAN MELALUI FPX ATAU DEBIT/CREDIT CARD

Snow
Forest


 


 

Sort by
Show result
Customer Reviews
Anne

Kain berat dan tak jarang. Cantik sangat

25 December 2023
Neezha

Flowy, not too heavy. The size is a bit big especially around my face, I think it can fit a big body size. Fast delivery. Recommended.

25 December 2023
Aidareena

Sangat selesa. Ini kali kedua saya beli Safia Series. Saya suka sebab ianya labuh dan sesuai dengan ketinggian saya setinggin 163cm.  Kualiti kain pun bagus. Mungkin lepas ini beli warna lain pula buat koleksi.

 

25 December 2023
Cik Mie

Telekung Rawdah dah sampai, bungkusan diterima dalam keadaan baik, kualiti kain bagus. Warna pun cantik, harap isteri suka untuk hari lahir dia. Thank you seller

25 December 2023
Wadyani

Alhamdulillah, sampai dah kain telekung. Kain puas hati dan warna cantik. Dapat sekali dengan beg telekung senang nak bawa pergi travel dan singgah di RNR untuk solat. Thank you seller.

25 December 2023