NEW ARRIVAL - TUDUNG SARUNG AJUMA
"Dah ramai agen kami jana pendapatan sehingga 5 angka sebulan. Semua bermula dengan hanya bertanya"
Customer Reviews
Sarah

My second purchase! Grab 3 telekung terus for the falimy laugh As usual, love the material sbb tak panas and elok je terletak part kat muka tu.. Thanks telekung rawdah! heart

30 November 2022
Ezmira Manaf

Alhamdulillah selesa. Memang dah jatuh cinta habis dengan telekung rawdah. Dari telekung biasa, sampai ke telekung travel..puas hatiiiiii !! heartheartheartheart

Beli la korang. Jgn ragu2 kalau telekung rawdah. InshaAllah selesa yg amat! Kain cantik!

30 November 2022
Maddischa

Alhamdulillah telekung sampai dengan elok. Syukur semua okay. Kain sedap tak panas, tak jarang, ringan. And paling best part muka. Memang elok terletak, dagu pun cover elok. Tak payah guna anak tudung dah. InsyaAllah nak repeat color lain pula. Sangat puas hati heartheartheartheart

30 November 2022
Namira

Cantik ! Will repeat again ! Kain dia pon best worth with price

30 November 2022
Nur Ayuni Rahim

My telekung rawdah yg ketiga. lepas kenal rawdah ni x berani nk try brand telekung lain sbb takut kecewa

30 November 2022
AS SEEN & HEARD ON